ОБЗОР НА УИКЕНДА (15-16.04)


Приятели, от днес стартираме с обзора на всичко най-интересно случващо се на европейската ултрас сцена!
В началото на всяка седмица ще публикуваме снимки и видео материали от най-интересните срещи. 


Интер -
 
Милан
Историческото дерби на Милано, което за пръв път се провежда по обед. Всичко това е направено за удобство на феновете на двата отбора...в Китай!? След като и двата тима са собственост на бизнесмени от Азия, срещата се изигра в 12:30ч. (италианско време), за да може да събере огромна аудитория в родната страна на собствениците. В такива моменти не ни остава нищо друго освен тежко да въздъхнем и да се запитаме накъде отива любимата ни игра... Въпреки всичко, традиционно добри хореографии от двете страни. 
Хореографията на Интер с текст: “Дори на обед - само Интер“
Хореографията на Милан бе насочена към Интер: „Всеки град, има своите натрапници“ Мнението на хората от нашият блог, присъствали на предишни издания на миланското дерби - „Всичко освен хореографиите е пълен боклук!“, така че спестете си парите, ако сте решили да посетите в бъдеще този мач... или пък недейте, за да се убедите с очите и ушите си, колко могъщ е нашият Сектор Г ! 

Интер:

























Милан:



















АИК - Хамарби 
Дерби в Швеция, между два отбора от столицата Стокхолм. 
И домакините и гостите със хореографии и много добра подкрепа. 

АИК:




















ХАМАРБИ: 





















Спартак Москва - Зенит
Едно традиционно съперничество за руската ултрас и хулиганска сцена. Спартак с впечатляваща 3D хореография . По-долу може да видите проекта и до колко той се е получил. Както и да е , да го духат тези курви на белградските цигани! ;)  

Спартак:
























































Рома - Аталанта
След махането на плексигласовите огради в сектора на 
Рома, романистите се завърнаха и атмосферата на Олимпико, отново се доближава до характерната за този стадион. И тук сме длъжни да отбележим, че не понасяме нито тези педали, приятели на гръцките клошари от Панатинайкос, нито крайно левите глупаци от Аталанта.
Рома:

































Хановер - Брауншвайг
Напеченото дерби на Долна Саксония, понастоящем арената, на която е 2-ра Бундеслига. Оставяме снимките да говорят за атмосферата, която създава това дерби.

Хановер:















Брауншвайг:













Фенове на Бастия се биха с играчите на Лион и по този начин прекратиха мача между двата тима.














Инцидента бе провокиран от футболист на Лион (Мемфис Депай), който на загрявката изрита топка във феновете на Бастия, при което се засмя. Това не се хареса на ултрасите на Бастия, които потърсиха саморазправа с футболиста, която прерасна в масово меле. Срещата започна с 50 минутно закъснение, но след изиграването на първото полувреме ултрасите на Бастия отново нахлуха на терена и срещата бе прекратена.
Видео от инцидента!



За финал две снимки от долните дивизии на Италия, които показват че страстта и любовта на хората не се влияят от това, в коя дивизия се подвизава отборът на сърцата им!


Снимките са от мачовете между
Фоджа - Реджина и Бреша - Беневенто.




















Това е от нас и помнете, че когато всички ние сме на стадиона, доказваме че Сектор Г е над всички!

Очакваме ви в неделя 20:00, за да го докажем отново. 

Коментари

Популярни публикации