А ГЕРЕНА ДА ГОРИ...

Армейци, В неделя е поредното дерби на София. Предлагаме на тези от вас, които по незнайни причини не са си закупили втория брой на Фензин Сектор Г, един тематичен материал от нашето списание.


30 септември 2001 г.
БАРБЕКЮТО НА „ГЕРЕНА“

Мач с говедата на ГеЙАрена. Над 2000 полицаи са мобилизирани да охраняват реда около и на стадиона, но това не може да спре червената машина. През целия мач от северната трибуна хвърчат седалки към терена. Подканяни от нашия вратар, покойния Ненад Лукич, ултрасите на ЦСКА създават една от най-уникалните атмосфери, виждана по нашите терени. Въпреки негативния резултат и много по-малката бройка, армейците тотално надвикват говеждата сган. Хиляди седалки са откъртени и хвърлени по пистата и срещу полицията.

Ненад Лукич "Тигъра" - завинаги един от нас


 След последния съдийски сигнал се разразява истински ураган от хвърчащи седалки, не остава нито една здрава в Сектор Г. В един момент строшената пластмаса е подпалена, избухналият огън продължава да се подклажда от ултрасите с нови и нови седалки. Пристига полицията и отцепва периметъра, за да работят на спокойствие пожарникарите. 


Пее се мощно „Ние мразим Лефски – а Герена да гори“. От другата страна на стадиона, президентът на синия фен клуб Голди Тепсиев – Джапанката реве със сълзи от безсилие пред камерите на Нова Телевизия. Пожарникарите се борят близо 10 минути с огъня, но само с пожарогасители не става, тъй като пламъците са огромни. Чак след пристигането на специална противопожарна техника органите на реда успяват да овладеят положението. Огънят на стадиона е потушен, но пламъците в сърцата на червените ултраси и хулигани НИКОГА НЯМА ДА ЗАГАСНАТ!









Коментари

Популярни публикации