ОБЗОР НА УЛТРА СЦЕНАТА В ЕВРОПА (24.04-30.04)

С малко закъснение ви представяме обзора на изминалата седмица.
Гвоздеят на изминалата седмица в цяла Европа бе дербито на България , но тъй като сте видяли най-вероятно достатъчно снимки от доминацията на Сектор Г, няма да публикуваме и в тази рубрика.  




АЕК - ОЛИМПИАКОС



Втори полуфинал за купата между двата отбора в рамките на 10 дни и победа за АЕК. Типично за Гърция много добро пирошоу от страна на АЕК. Както знаете, в Гърция няма гостуваща публика в мачовете между големите 6 отбора. Нещо, което по наше мнение убива малко или много цялата им сцена. Все пак тази седмица на 06.05 ще се състои финалът между АЕК и ПАОК – единственият мач, където фенове и на двата отбора имат право да бъдат на трибуните.  


БАБЕЛСБЕРГ - ЕНЕРГИ КОТБУС


Напечен сблъсък в трета дивизия на Германия. Двата отбора са с различни политически възгледи, което е причината мачът да бъде високорисков. Бабелсберг са извесни с крайно левите си възгледи, докато Енерги са крайно десни . По време на мача лек хаос по трибуните и опити на Енерги да достигнат до левите глупаци от Бабелсберг. Явно все още и в Германия има хора с ценностна система, различна от това да приемаш всякаква сган в страната си ;)  


ЛЕХ ПОЗНАН - АРКА ГДИНЯ

ЛЕХ:

АРКА:


През уикенда се изигра финалът за купата на Полша. Противници в него бяха две приятелски публики – Лех и Арка . Лех с два пъти повече ултраси от Арка . Пирошоу и хореографии и от двете страни. По наше мнение, „дружбата“ между двете публики рефлектира негативно върху атмосферата на стадиона.  

ЛЕГИЯ - ВИСЛА



За пореден път Легия успешно защитават мястото си в топ 3 ( по мнението на мнозина) публики в Европа. Супер посещаемост, супер пиро и много добро пеене през целия мач.  
  


За десерт , още малко „ ultras actions“ от различни точки на Европа:


Гингам - СЕНТ ЕТИЕН

НИЦА - ПСЖ

ПАРТИЗАН - Напредък

Терамо - ПАРМА

ВЕНЕЦИЯ - Албинолефе


РОМА - феЛацио

През миналата седмица постигнахме поредна разгромна победа над жалката синя сган. Гледката на раздираните от проблеми помежду си подуенски страхливци, на фона на празнуващият Север беше великолепна. Тук е момента да призовем всички да бъдат поне толкова отдадени и през останалата част от сезона, както на мача в събота. Само така ще можем да градим и да развиваме нашата трибуна. Доказателство за славата на Северната Трибуна бяха пълните с чужденци сектори В и Г , дошли да вкусят от неповторимата „армейска“ атмосфера . Продължаваме заедно напред и ви очакваме в неделя от 20.00 .


ЦСКА е кауза , която задължава !!!


  



Коментари

Популярни публикации