ОБЗОР НА УЛТРА СЦЕНАТА В ЕВРОПА 04/08-07/08

Лятната пауза в повечето първенства завърши, затова продължаваме с обзора на най-интерестното в Европа за изминалата седмица...


ЗЕНИТ - СПАРТАК


Безспорно най-интересно през този уикенд беше в Санкт Петербург, където се изигра едно от най-големите руски дербита, завършило с потресаващия резултат 5:1 за Зенит. Домакините с 2 уникални хореографии и стабилно пирошоу. Курвите от спартак бяха също с доста солидно присъствие на стадиона.    


БРЬОНДБИ - КОПЕНХАГЕН
Дербито на Дания се превърна в едно от най-горещите в Европа през последните сезони. И този път не се размина без безредици и намеса на полицията на стадиона, а победният гол на Брьондби в последната минута допълнително нагорещи страстите.

РАПИД - АУСТРИЯ
Виенското дерби този път беше под нивото си от отминалите години.

ДИНАМО - ХАЙДУК

В хърватското дерби и двете агитки почетоха националния си празник със специални транспаранти и национални флагове. Липсата на хореографии беше компенсирана с голямо количество пиро.Предлагаме на вашето внимание и две регионални дербита в Германия:

ДУИСБУРГ - БОХУМ


Малкото дерби на областа Рур предложи доста силно присъствие по трибуните, както и стилна хореография от страна на домакините.  

КАРЛ ЦАЙС ЙЕНА - КЕМНИЦ


Източно-германско дерби, отличаващо се с много страст и ултра култура, както всички в този регион. 


И още няколко снимки от уикенда от различни части на Европа:Феновете на Сент Етиен излязоха на масов протест по улиците на града, тъй като бяха затворени и двете ултра трибуни на стадиона в мача срещу Ница.


 Ултрасите на Бари в мача за купата срещу Парма


Феновете на един от ИСТИНСКИТЕ отбори на Лайпциг - БСГ Хеми (четвърта дивизия). Нито един истински ултрас в този град не подкрепя туморното образувание Ред Бул Лайпциг


 Ултрас Оснабрюк в мача с Халешер (трета германска дивизия)


Хореография на ултрасите на Унион Берлин в северното дерби срещу Холщайн Кил


Таурунум Бойс от Земун в мача с Раднички Ниш
Коментари

Популярни публикации