ОБЗОР НА УЛТРА СЦЕНАТА В ЕВРОПА 24/11-27/11

Приятели, време е за обзор на случилото се на трибуните из цяла Европа през изминалия уикенд. 


БОРУСИЯ ДОРТМУНД - ШАЛКЕ 04


Започваме обзора с най-горещото немско дерби. Разстоянието между Дортмунд и Гелзенкирхен е около 30км и както може да предположите, заряда в едно такова междусъседско дерби е много голям. "Жълтата стена", както е известна южната трибуна на "Вестфаленщадион" бе изпълнена от голям брой жълто-черни знамена, а с началото на мача феновете на Борусия запалиха и жълти димки. На стадиона също така присъстваха и голям брой фенове на Шалке, което бе гарант за истинско дерби... и футболистите на терена го създадоха! Дортмунд водеха с 4:0 (!) на полувремето, Шалке върнаха три гола в редовното време, а в дълбоко в продължението стигнаха и до изравняване.  



Зюдтрибюне Дортмунд


Сектора за гости


Шльонск Вроцлав - Заглембе Любин


Още едно междусъседско дерби, този път от Полша. Вроцлав и Любин са два града на по-малко от 80км един от друг и всички предпоставки за дерби бяха налице. За съжаление, по искане на полицията, посещението на гостуваща агитка бе забранено. 

От своя страна домакините подкрепиха своите футболисти с чудесна хореография, символизираща връзката с военния дух (Шльонск е клуб на военните), последвана от множество пиротехника. 



БАРИ - ФОДЖА


Дерби от Серия Б на италианското калчо. Феновете на домакините се бяха постарали сериозно и направиха една наистина страхотна хореография, както може да видите във видеото по-долу. 


Хореографията на домакините

ВИДЕО:


 Гостите от Фоджа




Ето и някои по-интересни снимки от други части на Европа:


Хореографията на Рен срещу Нант


Хореографията на Рапид Виена срешу Ред Бул







Хореографията на Аугсбург








Припомняваме ви, че подготовката за мача срещу "Антибиотик" тече и всеки един от вас може да помогне като дари средства. Гарантираме ви, че ще си струва!

Райфайзен Банк
Титуляр: Момчил Димитров
IBAN: BG89RZBB91551007356274

--> PayPal акаунт
fcsektorg@gmail.com

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Коментари

Популярни публикации