ОБЗОР НА УЛТРА СЦЕНАТА В ЕВРОПА 11/08-14/08


Приятели, време е за поредният обзор на случилото се на трибуните из цяла Европа през последните няколко дни. 

ЦСКА МОСКВА - СПАРТАК МОСКВА
Отново най-вълнуващия мач за уикенда беше в Русия, където нашите московски братя посрещнаха кръвните врагове от Спартак. За щастие, армейците победиха с 2:1, благодарение на 2 бързи гола в последните минути. На трибуните, нашите приятели показаха страхотна хореография, представляваща ултрас на ЦСКА и армейската спортна база. Гостуващите курви от спартак с банален надпис „ No one likes us , we don’t care “ и огромен флаг с надпис “Hardcore”. Семпло и тъпо, може би техните гей-дружки от Подуене и Столипиново са им помагали с хореографията.    




ВИСЛА - КРАКОВИЯ
Дербито на Краков отново се игра без гостуващи фенове. Силно послание от страна на домакините: "Господи смили се над нашите врагове , защото ние нямаме милост". Както е обичайно за тези ширини - огромно количество пиро на трибуните.


КУПАТА НА ГЕРМАНИЯ
През този уикенд се състоя най-очакваното събитие за всички германски ултраси - първият кръг за Купата на Германия. Началните кръгове на този турнир винаги ни връщат към едни отминали времена на футболна романтика. Отборите от долните дивизии и техните ултраси имат възможноста да се срещнат лице в лице с "големите". Те пък, от своя страна, имат възможноста да гостуват на екзотични места и стадиони. Първият кръг за купата е истински футболен празник за цялата германска сцена...

Най-горещо беше в Рощок, където местния Ханза приемаше регионалните съперници от Херта Берлин. Местните хулигани показаха пленени трофеи на берлинчани, след което се започна масова престрелка с пиротехника. Представяме ви видео от инцидента:
  

БФЦ Динамо Берлин - най-титулувания отбор на бившата ГДР, който понастоящем е и отбора с най-много десни радикални фенове в Германия се завърна на голямата сцена с мач срещу Шалке 04 и добра атмосфера на стадиона:



Продължава и войната на немските ултраси с мафиотската организация, наречена Германски Футболен Съюз (DFB). На множество стадиони бяха издигнати хореографии и транспаранти срещу корумпираната федерация. Предлагаме ви видео от безпрецедентно обединение на феновете срещу немските крадливи 'перуки' на стадиона в Цвикау, където играеха ТуС Кобленц и Динамо Дрезден:

    

На това видео, след 08:00-та минута може да видите как регионалните съперници от Ротвайс Есен и Борусия Мьонхенгладбах също се обединяват в скандиранията си срещу DFB:


Няколко снимки от другите стадиони из Германия:

Мюнхен 1860 като домакини на Инголщад

Ултрасите на Кемниц срещу Байерн

Енерги Котбус при злополучно загубения мач с дузпи от Щутгарт
                             

 Ултрас Динамо Дрезден като гости на неутралния терен в Цвикау
 

Магдебург в домакинството с Аугсбург

Завършваме обзора за тази седмица с една BREAKING BAD хореография на ултрасите на РЕН в мача с Лион, която не оставя безучастен никого:




В събота нашият ЦСКА играе с поредното безмислено тиквено-олигархово отборче без фенове. Да напълним отново Сектор Г за да им покажем, че футболът без фенове е едно голямо НИЩО.



Коментари

Популярни публикации